Διακρίσεις : 79
Προπονητική εμπειρία : 20

Ο Σάββας Δανιηλίδης είναι πτυχιούχος προπονητής από τη Γ.Γ. Αθλητισμού με 6 DAN. Με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, εργάζεται στο σύλλογο και παράλληλα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην εισαγωγή Αθλητικού τάπητα – ταρτάν.

Training Experience
Βιογραφικό
Ενεργός Αθλητής μέχρι το 2002 με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Απέκτησε πολλά μετάλλια και στέφτηκε 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, 4 φορές με ασημένιο μετάλλιο, 3 φορές με το χάλκινο μετάλλιο, 2 φορές Βαλκανιονίκης και 5ος στο Πανευρωπαϊκό κύπελλο.
Training Skills
  • Εμπειρία 99 %
  • Τεχνική 100 %
  • Δύναμη 100 %
  • Γνώση 99 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Ο Παναγιώτης Δανιηλίδης εργάζεται ως Καθηγητής Φ.Α. στην Πρωτοβάθμια εκπ/ση. Ασκεί το επάγγελμα του προπονητή  Α΄ Κατηγορίας - 6 DAN.  Έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κινησιολογία, και προετοιμάζεται  για την εκδοσή βιβλίου πάνω στο TaeKwonDo..
Γεννημένος το 1984. Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Ταεκβοντό 4 Dan. Πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών, καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης. Προπονητής Tae Kwon Do στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών από το 2018.
    Επί σειρά ετών αθλητής με συμμετοχές σε Πανελλήνια και Ανοιχτά διασυλλογικά στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών και σήμερα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Αγαπάει το άθλημα και καθημερινά είναι δίπλα στους νέους ώστε να μεταφέρει τις γνώσεις του αθλήματος και τις αυτοάμυνας μέσω του Κικ Μπόξινγκ