Διακρίσεις : 48
Προπονητική εμπειρία : 21

Γεννημένος το 1964, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Προπονητής Α’ Κατηγορίας αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. Ξεκίνησε το άθλημα του badminton από το 1994, και επιτελεί προπονητής σε τμήματα των Εθνικών μας ομάδων.

Training Experience
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1964. Ξεκίνησε την προπονητική στο Badminton από το 1994, και σήμερα επιτελεί προπονητής σε τμήματα των Εθνικών μας ομάδων.
Διακρίσεις
Training Skills
  • Εμπειρία 98 %
  • Τεχνική 100 %
  • Γνώση 99 %
  • Δεξιότητες 99 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Ο Παναγιώτης Δανιηλίδης εργάζεται ως Καθηγητής Φ.Α. στην Πρωτοβάθμια εκπ/ση. Ασκεί το επάγγελμα του προπονητή  Α΄ Κατηγορίας - 6 DAN.  Έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κινησιολογία, και προετοιμάζεται  για την εκδοσή βιβλίου πάνω στο TaeKwonDo..
Επί σειρά ετών αθλητής με συμμετοχές σε Πανελλήνια και Ανοιχτά διασυλλογικά στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών και σήμερα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Αγαπάει το άθλημα και καθημερινά είναι δίπλα στους νέους ώστε να μεταφέρει τις γνώσεις του αθλήματος και τις αυτοάμυνας μέσω του Κικ Μπόξινγκ
    Γεννημένος το 1984. Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Ταεκβοντό 4 Dan. Πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών, καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης. Προπονητής Tae Kwon Do στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών από το 2018.