Ο Παναγιώτης Δανιηλίδης εργάζεται ως Καθηγητής Φ.Α. στην Πρωτοβάθμια εκπ/ση. Ασκεί το επάγγελμα του προπονητή  Α΄ Κατηγορίας – 6 DAN.  Έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κινησιολογία, και προετοιμάζεται  για την εκδοσή βιβλίου πάνω στο TaeKwonDo..

Ο Σάββας Δανιηλίδης είναι πτυχιούχος προπονητής από τη Γ.Γ. Αθλητισμού με 6 DAN. Με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, εργάζεται στο σύλλογο και παράλληλα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην εισαγωγή Αθλητικού τάπητα – ταρτάν.

Γεννημένος το 1984. Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Ταεκβοντό 4 Dan. Πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών, καθώς και πρωταθλητής Ευρώπης. Προπονητής Tae Kwon Do στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών από το 2018.

    Επί σειρά ετών αθλητής με συμμετοχές σε Πανελλήνια και Ανοιχτά διασυλλογικά στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών και σήμερα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Αγαπάει το άθλημα και καθημερινά είναι δίπλα στους νέους ώστε να μεταφέρει τις γνώσεις του αθλήματος και τις αυτοάμυνας μέσω του Κικ Μπόξινγκ

      Γεννημένος το 1964, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Προπονητής Α’ Κατηγορίας αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. Ξεκίνησε το άθλημα του badminton από το 1994, και επιτελεί προπονητής σε τμήματα των Εθνικών μας ομάδων.

        Γεννημένη το 1997. Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική. Μεγάλη αγάπη για το χορό από τα παιδικά της χρόνια με δασκάλα και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, την μητέρα της. Εθελοντικά προσφέρει τις εμπειρίες της στον ΑΓΣ Πρωτέα Σερρών απο το 2018 στο Σύγχρονο και Μοντέρνο χορό.